2019 m. vestuvinių suknelių tendencijos ir patarimai kuriant nuotakos įvaizdį

Straipsnis publikuotas "Išteku.lt/2019" žurnale

3 vestuvinių suknelių tendencijos 2019 m. kolekcijose bus…

  • Lengvas tiulio viršutinis sluoksnis, prigesinantis blizgučius, nėrinius, spalviškumą ir sukuriantis purumo, lengvumo įvaizdį
  • Pūstos rankovės – derinamos tiek prie aptemptų siluetų, tiek prie pūstų suknelių. Dažnu atveju rankovės būna nuimamos. Ilgos rankovės sukuriančios šleifo imitacijos įvaizdį, tokios rankovės dažniausiai būna iš lengvo tiulio, šilko arba šifono ir jų ilgis apie 3-5 metrai
  • Kutai iš karoliukų, kurie suteikia suknelei ypatingo gyvybingumo judesio metu, panašiai kaip plunksnos.

 
Mados namų "Pronovias" suknelės, krurias rasite DIVA studijoje

Nėriniai ateinantį sezoną...
...yra, buvo ir išliks populiarūs. Kažkiek keičiasi pati nėrinių forma, naudojami daugiau 3D fragmentai, griežtesnės aplikacijos, įaudžiamas aukso arba sidabro siūlas.

Dažniausia (-ios) klaidos, kuria(s) daro nuotaka...
...neišsirinkusi suknelės pradeda derinti savo įvaizdį – perka papuošalus, rankasi šukuoseną, bandosi makiažą. Pirmiausia siūlyčiau pasirinkti vestuvinę suknelę ir tik tuomet, su profesionalų pagalba, sukurti galutinį įvaizdį, derinti norimas detales.

Vestuvinių suknelių spalvos... 
...vis dar karaliauja dramblio kaulo (“ivory”) atspalvio vestuvinės suknelės, taip pat labai daug kūno atspalvio, kuris yra sušvelnintas viršutiniu baltu tiuliu, kolekcijose yra ir rožinių, pilkšvų (su įaustu sidabro siūlu) suknelių.

 

Mados namų "Crystal design haute couture" suknelės, krurias rasite DIVA studijoje

Jaunikiui rekomenduoju…
...derintis prie nuotakos įvaizdžio ir neskubėti įsigyti kostiumą pirmiau nei nuotaka suknelę. Taip pat renkantis įvaizdį svarbu atkreipti dėmesį į vestuvių tematiką bei vietą. Būtų smagu, jei jaunikiai pradėtų vengti mėlynos spalvos, juk yra tiek daug gražių madžiagų ir atspalvių pasiūloje., atrodysite tikrai “šviežiau”.

Nuotakos labai dažnai klausia, ar vis dar madingi nuometai...
...mano nuomone, jie niekada neišeis iš mados, svarbiausia jį tinkamai priderinti prie vestuvinės suknelės. Tiesa, būna atvejų, kai prie suknelės nuometas netinka, tuomet verčiau jo ir nesidėti, bet kitais atvejais būtent nuometas ceremonijos metu įneša iškilmingumo ir paslapties

 

Mados namų "Milla Nova" suknelės, krurias rasite DIVA studijoje

Nuotakos papuošalai... 
...labai priklauso nuo suknelės. Jeigu suknelė atviresnė, galima derinti ir didesnius auskarus, jeigu suknelė uždaresnė, aukštesniu kaklu, tuomet siūlyčiau rinktis kuklesnius. Įprastai ant kaklo ir rankų papuošalų nuotakos atsisako, nebent papuošalas turi tam tikrą sentenciją, pavyzdžiui vėrinys dovanotas senelės ar pan. Visuomet siūlau rinktis geriau nedidelius, smulkius papuošalus, bet kokybiškus (perlai, deimantai, swarovski kristalai) negu didelius bižuterinius, itin ryškius (raudoni, mėlyni).

Batelius pasirinkite... 
...vienu ar dviem tonais tamsesnius nei suknelė ir kiek įmanoma patogesnius. Rekomenduojamas kulnas koreguojantis laikyseną – nuo 7 cm. Patarčiau turėti antrus batelius vakaro metu, jeigu prireiktų pasikeisti.

 

Mados namų "Crystal design" suknelės, krurias rasite DIVA studijoje

Akcentas, kurį galėtų pasirinkti nuotaka galėtų būti...
...vualis, ypatingą reikšmę turintys papuošalai, puokštė ir žinoma plati šypsena.

Niekada nesupratau ir nepalaikiau, kai... 
...nuotaka renkasi vestuvinę suknelę ne pagal savo figūros ypatumus, neatsižvelgia į metų laiką ir šventės vietą.

 

Mados namų "Milla Nova" suknelės, kurias rasite DIVA studijoje

Tobulas nuotakos įvaizdis prasideda... 
...nuo vestuvinės suknelės, tinkamai parinkto makiažo ir šukuosenos, suderintų papuošalų ir batelių, atsakingai parinkto jaunikio įvaizdžio, gero miego vestuvių išvakarėse, sočių pusryčių vestuvių rytą ir baigiasi ramybe bei šypsena. Visa tai prisideda prie ypatingos harmonijos, kurią vestuvių dieną skleidžia nuotaka.

Nuotakai patariu…
...nepradėti ieškoti suknelės pernelyg anksti, optimalus laikas rinktis vestuvinę suknelę 5-6 mėnesiai iki šventės; nuolat nežiūrėti į nuotrauką, kurioje nuotaka su suknele, nes ji jums paprasčiausiai nusibos; nepatikėti vestuvinės suknelės siuvimo abejotinai siuvėjai, nes tikrai nusivilsite; vakarui turėti persirengti trumpą arba ilgą be šleifo suknelę ir patogius batelius; savo įvaizdžiui kurti pasirikti tik patikimus tiekėjus.

 

Mados namų "Oksana Mukha" suknelės, kurias rasite DIVA studijoje

Netradicinio sprendimo ieškančiai nuotakai pasiūlyčiau…
...rinktis griežtų formų suknelę, galbūt trumpą, ne baltą, išreikšti save per ypatingus aksesuarus.

0 Comments